DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ-ARALIK AYI ÇALIŞMALARIMIZ

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Aralık ayında yaptığımız çalışmalarımız sırasıyla aşağıdadır.

05.01.2024 184

• İlk olarak Dilimizin Zenginlikleri Projesi için projede görevli öğrencilerimizle Aralık ayı toplantısı yapılıp fikir alışverişi sağlandı.

05-01-2024

• Sonrasında Dilimizin Zenginlikleri Projesi için verilen sanatçılarımızı ve eserlerini tanıtmak için kütüphanemizde yer alan kaynaklarımızın öğrencilere tanıtımı yapıldı.

05-01-2024

• Ardından Dilimizin Zenginlikleri Projesi ile öğrencilerimizin dilimizi,sözlüklerimizi,sözlüklerimizdeki kelime dağarcıklarını,sanatçılarımızı daha iyi anlayabilmeleri adına sınıflarda bilgi yarışmaları düzenlendi.

05-01-2024

• Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizin Mehmet Akif Ersoy’un Safahat sözlüğünden derleyerek hazırladıkları afiş  çalışmalarından birkaçı

05-01-2024

• Dilimizin Zenginlikleri Projesinde yer alan sanatçılarımızın öğrenciler etrafınca daha iyi tanınabilmesi için sanatçılarımızın tiyatral bir şekilde canlandırılması yapıldı.Yapılan bu etkinlik okulca büyük ilgi gördü.

05-01-2024 Proje çalışmalarında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.