Erasmus+ Kapsamında Misafir Olduğumuz

Erasmus+ Kapsamında Misafir Olduğumuz "Learning from Historic Town of Mudurnu" Projesi

Okulumuz öğrencileri Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus+ Gençlik Değişimi Projesi kapsamında 5 ayrı ülkeden ilçemizi ziyarete gelen 36 öğrenci ile bir araya geldi.

Nallıhan Kaymakamlığı , Nallıhan Belediyesi ve Nallıhan Çayırhan Kiaş'ın desteği ile İspanya, Portekiz, Bulgaristan, Kuzey Makedonya ve Türkiye'den üniversite ve lise öğrencileri, Nallıhan ilçesinde buluştular .

19-26 Ekim tarihleri arası gerçekleşen projenin ilk günlerinde misafir öğrenciler, Nallıhan Kuş Cenneti, Çayırhan Gölü ,Tabduk Emre Türbesi,Juliopolis Antik Kenti dahil Nallıhan'da bulunan birçok turistik ve tarihi bölgeleri ziyaret ettiler ve Çayırhan Gölü kenarında tekne gezisi yaptılar . Ayrıca tarihi Kocahan ve Nasuh Paşa Camii'ni gezen öğrenciler, çeşitli eğitimler, etkinlikler yaparak ADEM öncülüğünde düzenlenen İpek Koza Çiçek ve Seramik Workshop çalışmaları gerçekleştirerek kültür alışverişi yapma fırsatı buldular. 

Projeye misafir olmamızı sağlayan ve öğrencilerimizin farklı ülke ve kültürlerden gelen öğrencilerle bilgi alışverişi ve İngilizce konuşma pratiği yaparak dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olan proje sorumlusu Hitit Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Mustafa Seyrek'e çok teşekkür ederiz.

27.10.2023 155

Proje etkinlik sunumu için tıklayınız ↓↓↓

Alternatif Bağlantı Adresi

Kaynak: https://www.canva.com/design/DAFyefNsQJw/view