eTwinning Kalite Etiketimiz

Uluslararası eTwinning Projemiz "Innovative  Digital Citizenship" Türkiye ,Azerbaycan ve Romanya ortaklı olarak yürütüldü. Okulumuz İngilizce Öğretmeni Metin ALATEKİN ortaklığında okulumuzdan 6 öğrencinin katılım ve çalışmalarıyla gerçekleştirilen projemizi Şubat  ayında başlayıp Mayıs ayında sonlandırdık.Projemizde amacımız; Hepimizin bildiği gibi internet hayatımızın vazgeçilmez bir unsuru haline geldi. Öğrencilerimizi internette kendilerini neler beklediği ve karşılaşabilecekleri riskler konusunda bilgilendirmeyi amaçladık. Projemizde siber zorbalık, yapay zeka ve güvenli internet kullanımı, internet etiği, dijital vatandaşlık ve dijital ayak izi konularını konuştuk. Öğrencilerimizin siber zorbalıktan korunma, interneti güvenli ve doğru kullanma alanlarında gelişmelerini sağlamayı hedefledik. Yapay zeka programlarını tanıyıp kullanmalarını sağladık. Ayrıca Europan Schoolnet  Akademi projelerinden biri olan eGüvenlik Etiketi portalını proje ortaklarımıza tanıttık ve tüm ortaklarımızın bu portala kayıt olmasını ve okullarımızın eGüvenlik Etiketi almasını sağladık.Projemizde siber zorbalık,dijital ayak izi ve teknoloji kullanımıyla ilgili  sunumlar,webinarlar, elektronik sözlükler,belgeseller ve ürünler hazırladık. Bu projeye katkıda bulunan öncelikle öğrencilerimize ve sonra da emeği geçen  herkese teşekkür ederiz.

17.01.2024 81

17-01-2024