"Öğrenci Koçluğu, YKS ve Öğrenci Başarısı" Konulu Veli Toplantımızı Gerçekleştirdik.

20 Eylül Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda veli-öğrenci-okul arasındaki iletişimi ve koordinasyonu sağlamlaştırmak ve velilerimizi bilgilendirmek amacıyla veli toplantısı yapıldı.

Okul Müdürümüz Mehmet GÜLER, öğrencilerin akademik yönden gelişimini etkili şekilde sağlayabilmek için veli toplantılarının önemine değindi. Okulumuz Kimya Öğretmeni Ayşe TETİK, başarıyı artırmak ve elde edilen başarının kalıcılığını sağlamak için yapılması gerekenler hakkında, ayrıca sınav sisteminin öğrenciler üzerindeki etkileri ve verimli çalışma yolları konularında velilere bilgilendirme yaptı, öğrenci koçluk sisteminin işleyişini anlattı. Okulumuz Rehber Öğretmeni Kübra ARABA, bu süreçte velilerimize iş birliği içinde hareket etmenin ve öğrenci takibi konusuna özen gösterilmesinin önemini vurguladı.

21.09.2023 174

21-09-202321-09-202321-09-2023