Innovative Digital Citizenship

Uluslararası eTwinning Projemiz "Innovative  Digital Citizenship"  Türkiye ,Azerbaycan ve Romanya ortaklı olarak yürütüldü. Okulumuz İngilizce Öğretmeni Metin ALATEKİN ortaklığında okulumuzdan 5 öğrencinin katılım ve çalışmalarıyla gerçekleştirilen projemizi Mart ayında başlayıp Mayıs ayında sonlandırdık. Projemizde siber zorbalık,dijital ayak izi ve teknoloji kullanımıyla ilgili  sunumlar,webinarlar, elektronik sözlükler,belgeseller ve ürünler hazırladık. Öğrencilerimiz ilgili konularda hem farkındalık kazandılar hem de bilgi ve birikim alışverişi yaptılar. Ülkemizden 3 okul deprem bölgesinden olmak üzere 10 okul, Azerbaycan'dan 1 okul ve Romanya'dan 1 okulun katılımıyla gerçekleştirilen bu projeye katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.

19.06.2023 186

Gerçekleştirdiğimiz çevrimiçi görüşmeler ↓

Öğrenci katılım sertifikalarımız↓

Öğrenci Eğitimlerimiz↓